در این متن ابتدا مختصراً انواع انواع قابلمه ها را برایتان معرفی کرده و سپس به بررسی مزایا و معایب هر یک از آنها پرداخته‌ایم، تا شما بتوانید با اطلاعات دقیق‌تری در خرید قابلمه‌ی موردنظرتان تصمیم بهتری بگیرید. علاوه بر این، شما را با برترین برندهای قابلمه در ایران آشنا خواهیم کرد و روش خرید آنلاین از سایت معتبر ایبانو را به شما معرفی خواهیم کرد.

یکی از نکات مهم برای هر خانم خانه‌دار، تهیه یک سرویس قابلمه با کیفیت است. در هنگام خرید، فروشندگان انواع مختلف قابلمه‌ها را به شما معرفی می‌کنند. برخی از آنها به شما قابلمه‌های سنتی مسی را پیشنهاد می‌دهند و دیگران قابلمه‌های سرامیکی را توصیه می‌کنند. انتخاب قابلمه مناسب برای آشپزخانه شما ممکن است چالشی باشد، اما با مشورت و راهنمایی صحیح، می‌توانید تصمیم بهتری بگیرید. در اینجا، به بررسی ویژگی‌های مختلف انواع سرویس قابلمه می‌پردازیم تا خرید مناسب و بهتری داشته باشید.

­

انواع قابلمه‌های موجود در بازار

در بازار انواع متنوعی از قابلمه‌ها وجود دارد از جمله قابلمه‌های پیرکس، تفلون، چدن، استیل، سرامیکی، گرانیتی، آلومینیومی، و لعابی. ما تلاش می‌کنیم برای هر یک از این انواع قابلمه توضیحاتی ارائه دهیم و مزایا و معایب هرکدام را بررسی کنیم. این اطلاعات به شما کمک خواهد کرد تا هنگام خرید قابلمه، تصمیم بهتری بگیرید.

­

قابلمه‌های پیرکس :

قابلمه‌های پیرکس، برای آشپزی با اجاق برقی بسیار مناسب و کارآمد هستند اما به دلیل عدم تحمل حرارت مستقیم به مدت طولانی و عدم امکان پخت برخی غذاهای ایرانی در مایکروفر، برای افرادی که از اجاق گاز استفاده می‌کنند، گزینه‌ی مناسبی نمی‌باشند.

­

مزایا:

اگر این ظروف بی رنگ باشند، انتخاب بهتری برای پخت غذا هستند. آنها به خاطر شفافیتشان، حس خاصی به آشپزخانه می‌دهند. این ظروف تا زمانی که ضربه‌ محکمی نخورند و شوک حرارتی نگیرند، مقاوم هستند. در مدل های جدیدتر این ظروف، حتی حرارت بالای بیشتری تحمل می‌کنند.

­

معایب:

این قابلمه‌ها به دلیل طراحی زیبا و ظرافتشان، نیازمند دقت و مراقبت فراوان هستند. زیرا حتی یک ضربه قوی ممکن است باعث شکسته شدن آن‌ها شود.

­

قابلمه‌های تفلون:

یکی از گزینه‌هایی که می‌تواند برای خرید قابلمه مناسب باشد، قابلمه‌های تفلون هستند. این قابلمه‌ها به دلیل عدم چسبندگی غذا به آن‌ها، نیاز کمتر به روغن برای پخت و پز، و شستشوی آسان، یکی از محبوب‌ترین گزینه‌ها در کشور ما هستند. اما باید به یاد داشت که قابلمه‌های تفلون، در مقایسه با سایر انواع قابلمه‌ها، نظیر استیل و آلومینیوم، انتخابی مطمئن نیستند؛ زیرا در تهیه‌شان از کادمیوم استفاده می‌شود که یک فلز سنگین است و ممکن است به تدریج وارد غذا شود و برای سلامتی مخاطبان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین، برای استفاده از این قابلمه‌ها، بهتر است از قاشق‌های چوبی یا پلاستیکی استفاده کرد و هنگام شستشو و استفاده حواستان را جلب کرد تا از هرگونه خطری جلوگیری کنید. تا زمانی که قابلمه تفلون شما خدشه نداشته و همچنان عملکرد خوبی دارد، می‌توانید با اطمینان از آن استفاده کنید.

­

مزایا

  • استفاده از حداقل روغن
  • شستشوی راحت
  • استفاده در فر

معایب

  • امکان خش برداشتن کف قابلمه
  • عدم کاربرد در حرارت بالا
  • عمر کوتاه
  • نیاز به مراقبت بیشتر

­

قابلمه‌های چدن :

این قابلمه‌ها دارای عمر طولانی و وزن سنگینی هستند. این ظروف مناسب برای پخت طولانی با دمای متوسط تا بالا هستند و اگر بدون آلومینیوم باشند، گزینه‌ی عالی برای پخت و پز به حساب می‌آیند. باید به یاد داشت که سرویس قابلمه‌های چدن گران قیمت و با تنوع کم از نظر طرح و رنگ هستند. مهمترین نکته این است که مطمئن شوید قابلمه‌ای که با نام چدن خریداری می‌کنید بدون آلومینیوم است.

اگر به خرید قابلمه چدنی علاقه دارید، باید این نکته را در نظر داشته باشید که عمر طولانی و وزن سنگین از ویژگی‌های اصلی آنها است. هنگام خرید، باید به این موضوع توجه داشته باشید که قابلمه چدنی بدون آلومینیوم را انتخاب کنید. این نوع قابلمه‌ها در دو نوع، با لعاب و بدون لعاب، در بازار موجود هستند.

­

مزایا

  • مناسب برای پخت یکنواخت و طولانی
  • مقاوم در برابر حرارت بالا
  • قابل استفاده در فر

معایب

  • سنگینی وزن
  • درصورت عدم خشک نشدن امکان زنگ زدگی وجود دارد
  • عدم شستشوی در ماشین ظرفشویی
  • عدم رنگ و تنوع زیاد

­

قابلمه‌های استیل :

از تمام قابلمه‌های دیگر، قابلمه‌های استیل بهداشتی‌ترین و با عمر طولانی‌تری هستند. این قابلمه‌ها زنگ نمی‌زنند ولی به دلیل انتقال مستقیم حرارت، غذا در آنها سریعتر می‌پزد. برای بهترین نتیجه، حوصله‌ای داشته باشید و حرارت را کم کنید تا غذا به آرامی پخته شود. همچنین از قابلمه‌های با برند معتبر و کیفیت عالی استفاده کنید تا غذا بهتر در آنها طبخ شود. قابلمه‌های استیل برای پخت غذاهای آبدار و خورشت‌ها مناسب هستند، پس حتما این نکته را در نظر داشته باشید.

­

مزایا

  • مناسب برای پخت یکنواخت و طولانی
  • مقاوم در برابر حرارت بالا
  • قابل استفاده در فر

معایب

  • سنگینی وزن
  • درصورت عدم خشک نشدن امکان زنگ زدگی وجود دارد
  • عدم شستشوی در ماشین ظرفشویی
  • عدم رنگ و تنوع زیاد

­

قابلمه‌های سرامیکی:

در زمانی که بازار قابلمه‌های تفلون داغ بود و بحث‌های مضرت آن‌ها برای سلامتی مطرح شد، قابلمه‌های سرامیکی وارد بازار شدند و به سرعت بخش زیادی از آن را به خود اختصاص دادند. این قابلمه‌ها به عنوان جدیدترین، پیشرفته‌ترین و بهترین نوع ظروف آشپزخانه شناخته می‌شوند که تا زمانی که در شرایط بهترین و سالمترین خود باشند، می‌توانید بدون هیچ نگرانی از آن‌ها استفاده کنید. اما باید مراقب باشید که تکه‌های سرامیک به غذاها اضافه نشوند. همچنین همه چیز درباره مدت عمر روکش سرامیکی به نحوه استفاده، تمیز کردن و نحوه استفاده آن بستگی دارد. این قابلمه‌ها دارای بدنه و کف چندین لایه هستند که یکی از این لایه‌ها روکش سرامیک است که عالی حرارت را منتقل می‌کند. باید به این نکته توجه داشت که قیمت آن‌ها بالاتر از ظروف دیگر است، بنابراین باید با دقت به نگهداری و استفاده از آن‌ها اقدام کنید تا هر گونه خسارتی از آن‌ها جلوگیری شود.

قدیمی‌ترین فرم ساخت قابلمه‌ها، سرامیکی است. این نوع قابلمه‌ها، به دلیل قیمت بالا و وجود روکش غیر چسبنده، از ترکیبات مضر محافظت می‌کنند. هنگام خرید قابلمه، به امور زیر توجه کنید.

­

مزایا

  • انتقال خوب و یکنواخت حرارت
  • مقاوم در برابر خراش و خوردگی
  • عدم واکنش با مواد غذایی اسیدی و قلیایی
  • ظاهر شیک

معایب

  • قیمت نسبتا بالا
  • شکننده بودن
  • برخی از نسخه های کم کیفیت موجود از لعاب سربی استفاده می کنند که در صورت ورود به غذا مضر هستند.

­

قابلمه‌های گرانیتی:

قابلمه‌های گرانیتی که به تازگی به بازار عرضه شده‌اند، به مقدار ده برابر سخت‌تر از قابلمه‌های تفلون هستند. این قابلمه‌ها از مقاومت بیشتری در مقابل سایش برخوردارند و از این رو بهداشت و سلامتی بالاتری را به ارمغان می‌آورند. غذا در قابلمه‌های گرانیتی دیرتر از ظروف معمولی می‌سوزد و تمیز کردن آن‌ها نیز بسیار ساده و آسان است. این قابلمه‌ها به دلیل نچسب بودن، مصرف روغن را به شدت کاهش می‌دهند. در واقع، می‌توان قابلمه‌های گرانیتی را به عنوان ترکیبی از پوشش‌های تفلون و سرامیک در نظر گرفت.

قابلمه‌های گرانیتی اصلا با سنگ گرانیت ساخته نشده‌اند، اما لایه‌ی ظاهری آن‌ها به شیوه‌ای طراحی شده است که به سنگ گرانیت شباهت دارد. یکی از مزایای اصلی این قابلمه‌ها آن است که غذا در آن‌ها کمتر سوخته و بیشتر دوام می‌آورد، از این رو با داشتن این ویژگی می‌تواند در انتخاب قابلمه مناسب بسیار موثر و مهم باشد.

­

مزایا

  • عدم واکنش پذیری و تغییر طعم مواد غذایی
  • قابلیت نچسب بودن و استفاده حداقل از روغن
  • شستشوی راحت
  • سوختن دیرتر غذا

معایب

  • حتما از برندهای مطمئن و با کیفیت ساخته شود
  • امکان خط و خراش برداشتن نیز وجود دارد
  • برخی از نسخه های در خصوص عملکرد نچسب بودن موفق عمل نکرده اند.

­

قابلمه های آلومینیومی

قابلمه های آلومینیومی با شمش خالص آلومینیوم بهترین گزینه هستند، زیرا حرارت را به طور یکنواخت و سریع منتقل می کنند و آسیب یا ساییدگی ندارند. اگر آب مقطر را در آنها جوشانده شود، سیاه نخواهند شد. اما ضربه ها می توانند فرم آنها را تغییر دهند. ظروف مسی نیز از قدیمی ترین مواد برای پخت و پز استفاده می شوند، زیرا حرارت را به طور یکنواخت پخش می کنند و امکان کنترل بهتر بر پخت و پز را فراهم می کنند. از ظروف مسی عموماً برای تهیه مربا استفاده می شود.

قابلمه‌های آلومینیومی، به‌طور غیرمنتظره‌ای از فلز آلومینیوم تشکیل شده‌اند و از فلز روی به‌صورت نادر در آن‌ها استفاده می‌شود. این مدل قابلمه‌ها در مقابل مواد اسیدی حساس هستند و تراکم کم آن‌ها از دیگر ویژگی‌های آن‌ها است که قبل از خرید قابلمه باید به آن توجه شود.

­

مزایا

  • حرارت به صورت یکنواخت و سریع پخش می کنند.
  • سبک بودن
  • قابل استفاده در فر

معایب

  • واکنش پذیری بالا
  • عدم استفاده در ماشین ظرفشویی
  • عدم مقاومت در برابر با خش و برای سلامت مضر هستند.

­

قابلمه‌های لعابی

این ظروف زیبا و کاربردی برای گرم کردن کنسرو و قوطی ها، پخت غذاهای آبدار مناسب هستند. علاوه بر این، می‌توانند برای نگهداری انواع مواد غذایی در یخچال نیز استفاده شوند. ظروف لعابی زیبا و با طرح‌های جذابی آماده شده‌اند و برای جهیزیه عالی محسوب می‌شوند. در هنگام شستشوی این ظروف باید از سیم استفاده نکرد و در صورت ترک، آن را کنار گذاشت. این قابلمه‌ها بهترین مورد برای پخت غذاهای آبدار هستند و برای پخت برنج یا دوباره گرم کردن غذاهای جامد مناسب نیستند.

روکش لعابی عموماً بر روی ظروف سرامیکی یا چدن اعمال می‌شود، اکنون به بررسی برخی از ویژگی‌های منحصر به فرد این قابلمه‌ها می‌پردازیم.

­

مزایای

این نوع ظروف برای گرم کردن کنسرو و قوطی‌ ها، پخت غذاهای آبدار و یا نگهداری غذا در فریزر استفاده می‌ شوند.

معایب

طول عمر روکش لعابی محدود است و بر اثر ضربه و نوسان حرارتی از بین می‌ رود.

­

بهترین برندهای قابلمه در ایران

در اینجا هدف ما ارائه بهترین برندهای قابلمه در ایران به شماست، و همچنین معرفی وبسایت های این برندها به شما تا بهترین تصمیم را در خرید قابلمه های خود بگیرید.

شرکت لاوان الکتریک با بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته در طراحی و تولید، و با استفاده از نیروهای متخصص، تمام تلاش خود را می‌کند تا با کیفیت بالا، محصولات و فرآیندهای خود را ارائه دهد و رضایت مشتریان را بیش از پیش به ارمغان آورد.

محصولات شرکت عبارت است از قابلمه، تابه، ماهی سرخ کن، مرغ خوری، کیک پزها

­

صنایع تولیدی عروس

به منظور توسعه تولیدات داخلی و رقابت با محصولات خارجی در زمینه لوازم خانگی، به ویژه ظروف پخت و پز، مجموعه تولید عروس تفلون به وجود آمد. از جمله نیازهای اساسی برای شکل‌گیری این مجموعه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

افزایش چشمگیر واردات محصولات مشابه چینی با کیفیت پایین، همراه با گسترش توزیع و تنوع بیشتر آنها در سراسر کشور، و نبود یک مرکز تولیدی اصلی برای تولید و ارائه خدمات به طور یکپارچه و کارآمد به مشتریان داخلی با سلیقه‌های متنوع، مسئله‌ای جدی و چالش برانگیز در حوزه بازار مصرف کشور ماست.

افزایش نیازها و انتظارات مشتریان به تولید محصولات متنوع و خلاقانه بر اساس نیازهای خاص و بومی کدبانوهای ایرانی، نیاز به توجه و رفع این نیازها و انتظارات نوین را دارد.

ضرورت تولید محصولات با کیفیت عالی به منظور صادرات به کشورهای آسیای میانه، از طریق جذب بازار و تسهیل ورود ارز به کشور، حائز اهمیت است.

ضرورت اطمینان از تولید محصولات با کیفیت برای حفظ سلامت افراد و حفاظت از محیط زیست غیرقابل انکار است.

سیاست اداره کردن یک مجموعه بر اساس ایجاد شغل در حوزه صنعت لوازم آشپزخانه برای فارغ التحصیلان دانشگاهی، یک رویکرد هوشمندانه و نوآورانه است که بر اشتغال زایی و توسعه اقتصادی تأثیرگذار است.

از سال ۱۳۷۳، مجموعه عروس تفلون با آغازی پر انرژی، به ارائه محصولات ویژه و منحصر به فرد در زمینه لوازم خانه و آشپزخانه مشغول بود. آنها در ابتدا ظروف تفلون را تولید کردند و بعد از آن محصولات دایکاست (چدن) به تولیدات خود اضافه کردند. با گسترش محصولات و توزیع آنها، انتظارات مشتریان نیز افزایش یافته و شرکت به توسعه فرآیندهای عملیاتی و پشتیبانی پرداخت. خدمات جدیدی نیز به ماموریت شرکت اضافه شدند.

با مراجعه به وب‌سایت شرکت صنایع تولیدی عروس و مشاهده تنوع محصولات، می‌توان به راحتی دریافت کرد که این شرکت تولیدی یکی از برترین برندهای قابلمه در کشورمان محسوب می‌شود.

­

گروه صنعتی ناب استیل

گروه صنعتی ناب استیل با تجربه ۳۴ ساله، به تولید و ارائه یک طیف گسترده از لوازم آشپزخانه، پذیرایی و هتلی مشغول است. این گروه محصولات خود را تحت سه برند متمایز عرضه می کند؛ قاشق و چنگال و کارد استیل زیر برند ناب استیل، ظروف آشپزخانه و هتلی از جمله قابلمه و شفینگ‌دیش تحت برند مستر و لوازم توکار آشپزخانه شامل هود، گاز، فر، مایکروویو و سینک تحت عنوان مسترپلاس عرضه می شوند. اولویت اصلی این گروه تولید و ارائه محصولات با کیفیت و به روز است.

با مراجعه به وب‌سایت ناب استیل، متوجه می‌شویم که سرویس قابلمه آن دارای تنوع ۱۷ نوع مختلف است، که اصلی‌ترین تفاوت آنها در جنس و تعداد پارچه‌ها می‌باشد. کیفیت برتر و تنوع فراوان محصولات تاب استیل، باعث شده است که این برند را در رده برترین تولیدکنندگان قابلمه در ایران قرار دهیم.

­

شرکت صنعتی زرساب

شرکت صنعتی زرساب در سال ۱۳۶۱ به منظور تولید ظروف آشپزخانه با کیفیت برتر و غیر چسب با هدف صادرات و تأمین نیازهای داخلی تأسیس شد. این شرکت با استفاده از استانداردهای داخلی و بین‌المللی تمام تلاش خود را می‌کند تا با بهره‌گیری از بهترین مواد اولیه اروپایی مانند P.T.F.E و پودر رنگ، محصولاتی با کیفیت و بازارپسند را تولید کند.

به موازات توليد ظروف نچسب ، برای سهولت کار تعدادی کارگاه ديگر نيز راه اندازی شد که شامل:

۱) کارگاه ماشین سازی: برای ساخت ماشین آلات ، قالب ها و تعمیرات.
۲) کارگاه تولید دسته جات باکالیتی : جهت تولید انواع دستگيره جات مورد مصرف.
۳) کارگاه جعبه سازی: جهت توليد انواع جعبه های کادوئی و لمینت و کارتن های مادر.
۴) بخش طراحی و عکاسی: جهت طراحی محصولات ، بسته بندی ها و بروشور ها.
۵) همراه با تولید جهت بازاریابی ، فروش و توزیع محصولات ، گروه بازاریابی بسیار قوی زرساب در سراسر کشور به سرویس دهی

بیش از هزار و پانصد نقطه فروش محصولات مختلف از جمله لوازم خانگی در شهرها، شرکت‌های تعاونی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و غیره، باعث ایجاد اشتغال شده‌اند.

گستردگی محصولاتی که شرکت در زمینه قابلمه و ماهی تابه ارائه می‌دهد بسیار زیاد است و این تنوع و کیفیت برتر آنها باعث شده که بی‌تردید آن را به عنوان یکی از برترین برندهای قابلمه در ایران تشخیص داد.

می‌توانید به وبسایت شرکت صنعتی زرساب مراجعه کنید و خرید خود را به راحتی انجام دهید. ظرف خریداری شده در کمتر از سه روز به دست شما خواهد رسید.

­

نچسب کویر

کیفیت نه اتفاقی است و نه پایانی، این اصل بنیانی بود که مردی چهل سال پیش بر آن داشت تا با تلاشی بزرگ آن را آغاز کند. این تلاش، شرکت بزرگ ظروف نچسب (تفلون) کویر را بوجود آورد که در سالهای اولیه تأسیس، هدف خود را به اتمام رساند.

او اما به این جمله معروف بود: “کیفیت هرگز پایان نمی‌یابد”. او به اندازه‌ای درخشید که در سال ۱۳۸۲، توانست شرکت تفلون کویر را با سیستم‌های Roller coating و Spray coating تجهیز کند و تنها صاحب این سیستم‌ها در ایران شناخته شود.

پیشرفت و تلاش همیشگی مهندس وطنچی و تیم متخصصش در سال‌های متوالی، باعث شده تا بتوانند کالاهای ایرانی خود را با کیفیت برتر و هماهنگ با جدیدترین پیشرفت‌های جهانی معرفی کرده و محصولات خود را به کشورهای مختلف صادر کنند.

نمادهای استفاده شده از محصولات استاندارد ایران، دریافت مجوز ساخت از معاونت غذا و دارو و گواهینامه ISO9000، پیاده‌سازی سیستم مدیریت کیفیت و استقرار ISO 17025 در آزمایشگاه، و تحقق سیستم‌های رشته‌های spray و die cast، نمونه‌ای از تلاش‌های بلند این شرکت برای دستیابی به استانداردهای کیفیت بوده و نشانگر تعهد شرکت تفلون کویر به اهداف و ایدئولوژی‌های اصلی و دائمی آن می‌باشد.

تنوع وسیع محصولات این شرکت باعث گردیده تا آن را در رده‌ی برترین برندهای قابلمه در ایران قرار دهیم.

­­

بازارهای آنلاین جهت خرید قابلمه

علاوه بر وبسایت، می‌توان بهترین برندهای قابلمه در ایران را از وبسایت‌های امسال، ترب، شیک و تک بررسی کرد و انواع قابلمه را از نظر قیمت و کیفیت مقایسه نمود.

­­

جمع‌بندی

قبل از هر اقدامی، ابتدا با انواع قابلمه‌ها و مزایا و معایب آن‌ها آشنا شوید، سپس بر اساس بودجه‌ای که در نظر دارید، انتخاب خود را انجام دهید. حتما به برترین برندهای قابلمه در ایران توجه کنید و پس از مطالعه‌ی وب‌سایت‌ها و بازارهای آنلاین، قیمت محصولات را ارزیابی کنید. در نهایت، با در نظر گرفتن تمامی فاکتورها، تصمیم خود را برای خرید قابلمه بگیرید.